Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

November 18.

HIRDETÉSEK 2018. NOVEMBER 19.–NOVEMBER 25. KÖZÖTT

Emlékeztetjük a kedves híveket, hogy a templomunkban minden csütörtökön és vasárnap az esti szentmisék előtt 1 órával szentségimádást végezünk a városunk lelki megújulásáért és a bűnösök megtéréséért. Biztatjuk a híveket, hogy minél többen vegyenek részt és imádkozunk ezért a szándékért.

 Pedagógusok lelki napja lesz megtartva a Szent István plébánián november 23-án, péntek du. 4 órától.

 November 27-én kedden egyháztanácsülés lesz este 7 órától.

 A gyergyószentmiklósi önkormányzat idén ötödik alkalommal indítja útjára az Együtt Egymásért Szentmiklósiakért programot, november 23-a és december 15-e között. Az előző évekhez hasonlóan tartós élelmiszert gyűjtünk szűkös körülmények között élő gyergyószentmiklósi sokgyermekes családoknak, egyedülálló időseknek, egyszülős családoknak, sérültet gondozó családoknak, hogy kissé könnyebbé tegyük számukra az ünnepi készülődést.
Tekintettel arra, hogy idén advent 4. vasárnapja, december 23-a, szeretnénk egy héttel hamarabb elkezdeni a közösségi akciót, hogy karácsonyig minden család asztalára kerülhessen az adományból. Mindenkit szeretettel meghívunk pénteken, november 23-án 17 órai kezdettel a program megnyitójára a Sláger Centerben található gyűjtőponthoz. Az idei program fővédnöke Mátyás István, református lelkipásztor. Mottója: Van aki bőven ad, mégis gazdagabb lesz (Péld 11, 24)

Tartós élelmiszert adakozni hétköznapokon a BB Market, a Kordiál üzletekben és a szociális osztály székhelyén is lehet, szombatonként pedig a Sláger Centerben.

 Jövő vasárnap, Krisztus Király ünnepe, az esti szentmise után körmenet lesz.

 Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2018. NOVEMBER 19.–NOVEMBER 25. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: