Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

December 16.

2018. DECEMBER 16., ADVENT III. VASÁRNAPJA

Folytatódnak a RÓRÁTÉ szentmisék. Minden szerdán gyermekrorátét végzünk, ahová szeretettel várjuk a gyerekeket.

 Szeretettek hívjuk a híveket az adventi vasárnapokon este 19:15-től a főtéri parkba adventi gyertyagyújtásra.

 A Szent István templom ifjúsági zenekara a Glory bemutatja a Karácsonyi koncertjét a Szent István templomban december 25-én, kedden 19 órától. Szeretettel várunk mindenkit egy szívmelengető, meghitt előadásra, ahol együtt ünnepelhetjük Jézus Krisztus születését!

 Csütörtökön, december 20-án este 19 órától szentségimádás lesz itt a templomban.

 December 22-én, szombaton, az esti szentmise előtt ünnepélyesen meggyújtjuk a negyedik adventi gyertyát.

 Csütörtökön, december 20-án meglátogatjuk azokat a nem elsőpéntekes betegeket, akik karácsonyi szentgyónást szeretnének végezni. Kérjük a hozzátartozókat, jelentsék a gyónási szándékokat a plébánián.

 Advent 4. vasárnapján, december 23-án közösen díszítünk fát a Megváltó érkezésének tiszteletére a Szent István téren. Mindenkit szeretettel és teával várunk. Szeretettel fogadunk gyermekek, családok által (lehetőleg természetes anyagokból) készített ötletes díszeket, nagyobb gömböket. Fontos, hogy ezek az időjárás változásait jól bírják és méretük megfelelő legyen, hogy egy nagyobb fenyőfára feltegyük. A díszekre kérjük, készítsenek felfogató hurkot is, hogy szél esetén is megálljanak. A fa díszítésében közösen veszünk részt a 11 órától kezdődő szentmise után.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2018. DECEMBER 16.–DECEMBER 23. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: