Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Február 10.

HIRDETÉSEK 2019. FEBRUÁR 10–17. KÖZÖTT

Hétfőn, február 11-én kezdődik a Házasság Hete. Ennek keretében egész héten programok lesznek házaspárok részére. Részletek olvashatók a plakátokon és a plébániánk Facebook-oldalán. Biztatjuk híveinket, vegyenek részt a programokon.

A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2%-ával, felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál. Fontos tudni, hogy idéntől a leadási határidő MÁRCIUS 15. A nyomtatványokat az első pontnál a személyes adatokkal kitöltve és aláírva a plébánia irodájában kell leadni legkésőbb március 10-ig.

Az Őszirózsák Idősek Klubja szeretettel várja olyan új tagok jelentkezését, akik szívesen részt vesznek a klub életében.

Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 22–24. között. Jelentkezési határidő február 17. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián és a csalad.ro weboldalon.

Engesztelő napot szerveznek a Szűzanya gyergyói könnyezése kezdetének 11. évfordulójára szombaton, február 16-án a Szent Miklós plébánián. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.

Az elmúlt vasárnap a reggeli órákban leégett a sepsibükkszádi plébánia épülete. A plébánia megsegítésére gyűjtést rendelt el a Főegyházmegye. Ezért a jövő vasárnap, február 17-én a perselyezést erre a célra fordítjuk.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. FEBRUÁR 10–17. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: