Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Március 10.

HIRDETÉSEK 2019. MÁRCIUS 10–17. KÖZÖTT

Folytatódnak a hittanórák a beosztás szerint. Várjuk a fiatalokat is ifiórára kedden 19 órára.

 Nagyböjt minden péntekén du. 17:15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.

 Vasárnap elkezdtük a Szent József kilencedet, Szent József ünnepére készülve. A kilencedet a családokért ajánljuk fel. Szent József napján az esti szentmise keretében megáldjuk az édesapákat.

 Az Arbor Szövetség és a Szent István plébánia prózaíró és rajzpályázatot hirdet „Ferenc pápa látogatása Székelyföldön” témában. A rajzpályázat I–VIII. osztályosok részére, a prózaíró pályázat V–VIII. osztályos gyerekeknek szól. Leadási határidő: nagypéntek, 2019. április 19. A pályamunkák leadhatók a hitoktatóknál és a Szent István plébánián. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán. 

 Szintén az Arbor Szövetség és a Szent István plébánia a „Jó ha tudjuk” – új előadássorozat keretén belül szeretettel hív mindenkit Erdős Nándor , történelem tanár „Trianoni tollvonások” című előadására március 14-én, csütörtök este 7 órára a plébánia nagytermébe.

 A plébánián megvásárolhatók Joyce Rupp könyvei 30 ill. 15 lejért.

 Mivel a pápalátogatásra való csoportos regisztrációhoz is szükségünk vannak személyes adatokra, ezért kérjük azokat, akik már feliratkoztak, jöjjenek a plébániára adatpótlásra és nyilatkozat kitöltésre.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. MÁRCIUS 10–17. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: