Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Március 24.

HIRDETÉSEK 2019. MÁRCIUS 24–31. KÖZÖTT

Folytatódnak a hittanórák a beosztás szerint. Várjuk a fiatalokat is ifiórára kedden 19 órára. Az elsőáldozókat is hétfőn a plébániára várjuk hittanórára.

 Hétfőn, március 25-én Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe. Az ünnepi szentmise 18 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

 Nagyböjt minden péntekén du. 17:15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.

 Buzdítjuk a híveket a húsvéti szentgyónás elvégzésére és a gyakori szentáldozásra, melyek a lelki életben való fejlődés nélkülözhetetlen elemei.

 Plébániánk autóbuszt indít a pápalátogatásra. A buszos utazásra az iratkozás kedden reggel kezdődik az irodában. Az utazás díja 25 lej.

 A Hargita megyei Vállalkozó Szövetségek és a Hargita megyei Mozgássérültek Szervezete meghívja Böjte Csaba és a Nemadomfel együttes koncertjére kedden, március 26-án 19 órától. A 18 órától kezdődő szentmisét Böjte Csaba ferences testvér végzi.
Az esemény a jótékonyság jegyében zajlik, a rendezvény teljes bevételét az épülő Összefogás háza Rehabilitációs Központ munkálataira fordítják.

 Katekézist tartanak a Szent Miklós plébánián március 29 és 30-án az esti szentmisék után. Téma: a Szent Három nap és a pápalátogatás. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.

 Sajnálatos hír, hogy a kántor úr beteg. Már túl van egy műtéten, de szükség van egy újabbra, amit külföldön fognak elvégezni és az anyagi fedezete 1 millió forinttól kezdődik. Ezért a jövő vasárnap gyűjtést szervezünk. Kérjük, aki teheti, adományával segítse a műtét kifizetését. Köszönjük!

 Az Önkormányzat és a Művelődési Központ a következő programokat szervezi:

– március 28-án, 19:00 – Vágják az erdei utat / A Háromszék Táncegyüttes vendégelőadása,
– április 2-án, 19:00 – Szent Cecília kórus és zenekar: Ruzitska 230-150 című előadása

Jegyinformációkat a Művelődési Központnál találnak. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 Zarándoklat indul a Szentföldre november 14–21 között. Részvételi díj 885 Euro. További információk olvashatók a hirdetőtáblán!


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. MÁRCIUS 24–31. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: