Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Június 2.

HIRDETÉSEK 2019. JÚNIUS 2–9. KÖZÖTT

Folytatódik a Szent Antal kilenced.

 Jövő héten elsőpéntek, június 7-én meglátogatjuk a betegeket.

 Felkészítőt tartunk szülők és keresztszülők részére pénteken, június 7-én 18:30 órától.

 Csütörtökön, június 6-án este 19 órára érkeznek a kiskunmajsai zarándokok. Kérjük a szállásadókat, jöjjenek a templomhoz.

 Csütörtökön, június 6-án este 22:05 órakor érkezik Gyergyószentmiklósra a csíksomlyói búcsúra tartó Boldogasszony Zarándokvonat. A szervezők szeretettel hívnak és várnak mindenkit a vasútállomásra.

 Pünkösd napján június 9-én, vasárnap a templomban nem lesz 9 órás szentmise, reggel 8 órakor a főtéren lesz szentmise a zarándokvonat utasaival. A Szent Miklós-templomban 11 órától lesz a bérmálási szentmise.

 Plébániánk autóbuszt indít a csíksomlyói búcsúra. Az utazás ára 25 lej. Iratkozni lehet a plébánia irodában. Az autóbusz reggel 7,30 órakor indul a plébánia elől. 

 Templomunkban június 16-án tartjuk a 25 és 50 éves házassági évfordulók megünneplését. Kérjük a jubilálókat és hozzátartozóikat jelentsék a plébánián az ünneplő párokat.

 Kérjük azokat, akik jelentkeztek a papokért és szerzetesekért szervezett imaláncba, hogy jöjjenek a plébániára átvenni a borítékokat, amelyben megkapják a tudnivalókat az imaláncról. 

 Kapható a Várjuk a Szentatyát című CD, Böjte Csaba ferences testvér elmélkedéseivel. Ára 5 lej.

 Kapható a plébánián a Csíksomlyó, mint szakrális tér című könyv. Ára: 45 lej.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. JÚNIUS 2–9. KÖZÖTT

miserend1

Kérem ossza meg ismerőseivel: