Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Május 2.

HIRDETÉSEK 2021. MÁJUS 2–9. KÖZÖTT

Május 2-án, vasárnap a 11 órás szentmise végén elsővasárnapi szentségimádást tartunk.

 Folytatódik a Szent Antal kilenced.

 Az elsőáldozókat szeretettel várjuk hittanórára.

 Elsőáldozó gyermekek szüleinek találkozója lesz szerdán, május 5-én 19 órától a nagyteremben.

Pénteken, május 7-én elsőpéntek, meglátogatjuk a betegeket.

Felkészítőt tartunk szülők és keresztszülők részére pénteken, máj. 7-én 18:30 órától a plébánia nagytermében.

 Még felajánlható a jövedelmi adó 3,5% a Szent István plébánia részére. A felajánláshoz az űrlapok átvehetők a kijáratnál. Ezeket kitöltve és aláírva a plébánia irodában lehet leadni. Kérjük azokat, akik átvették az űrlapot, hogy juttassák el a plébánia irodába legkésőbb máj. 13-ig. Támogatásukat köszönjük!

A májusi ájtatosságok minden nap az esti szentmise előtt 17:30 órakor kezdődnek. Kérjük az imacsoportokat, hogy jelöljék be az ájtatosságok vezetésének sorrendjét a kifüggesztett űrlapon.

 Bajba jutott egy gyergyószentmiklósi vállalkozó, akinek április 27-én éjszaka porig égett a műhelye és a raktára. A keletkezett kár jelentős, összefogásra van szükség. Ezért jövő vasárnap gyűjtést szervezünk itt a templomba. Adományaikat a kihelyezett dobozba tehetik.

Könyvbemutató lesz a Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtárban. Id. Dénes Géza három könyvét mutatják be. Aki könyvet vásárol, az a szerző felajánlásából a Szeretet konyhát támogatja! A könyvbemutatóra május 6-án, csütörtökön délután 17 órától kerül sor a Városi Könyvtár emeleti termében. A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2021. MÁJUS 2–9. KÖZÖTT

Kérem ossza meg ismerőseivel: