Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Május 23.

HIRDETÉSEK 2021. MÁJUS 23–30. KÖZÖTT

Folytatódik a Szent Antal kilenced.

Folytatódnak a hittanórák mindenki számára, az ismert beosztás szerint.

A májusi ájtatosságok minden nap, az esti szentmise előtt 17:30 órakor kezdődnek.

Vasárnap, május 23-án a 11 órás szentmise után koncertet tart a fúvószenekar itt a templomtéren. Szeretettel várnak mindenkit!

Vasárnap, május 23-án 13 órától ünnepi szentmise lesz a Gyilkostónál.

Hétfőn, május 24-én, pünkösd másodnapján a Boldogságos Szűz Mária, az Egyház Anyja ünnepét üljük. Az ünnepi szentmise de. 11 órakor lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

A szárhegyi Pünkösdi Kissomlyó Búcsú kedden, május 25-én 11 órától lesz.

Templomunk búcsúünnepe jövő vasárnap, május 30-án, Szentháromság vasárnapján 17 órától lesz. A búcsúra a kedves hívektől süteményt fogadunk el, hogy a szentmise után tudjuk megkínálni a búcsús szentmise résztvevőit.

Ugyancsak Szentháromság vasárnapján, május 30-án lesz az alfalvi búcsú is. A szentmise 12 órakor kezdődik.

 Templomunkban június 13-án tartjuk a 25, 50 és 60 éves házassági évfordulók megünneplését. Kérjük a jubilálókat és hozzátartozóikat jelentsék a plébánián az ünneplő párokat!

 „A templom csendes mélyén Jézus várja a megtört, magányos, elhagyott szíveket. A csendben meghallhatjuk suttogását, hogy sohasem vagyunk egyedül.” Egész napos csendes szentségimádás lesz csütörtökön, május 27-én reggel 8 és du. 17 óra között itt a templomban. Szeretettel várjuk a híveket!

 Június 6-án az esti szentmisén vándorbölcső átadás lesz a templomban. Ha valaki igényel bölcsőt 6 hónapra a közelebbről születendő gyermekének, jövő héten érdeklődjön a Szt. Miklós plébánia irodájában.

 Elkészült a bérmálási csoportkép, átvehető a plébánia irodában.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2021. MÁJUS 23–30. KÖZÖTT

Kérem ossza meg ismerőseivel: