Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések

Augusztus 21.

 A szeptember 11-én tartandó kiskunmajsai Kisboldogasszony búcsúra az autóbusz szeptember 8-án, csütörtökön este 21 órakor indul. Az utazás ára 225 lej személyenként, amelyből előlegként 120 lejt kell lefizetni a plébánián. Iratkozni lehet a plébánián augusztus 31-ig.

 Kilencedik alkalommal szervezik meg a SZÉKELYFÖLDI LOVAS ÜNNEPET szeptember 3-4-én, szombaton és vasárnap a gyergyószentmiklósi lovas pályán. Ahogyan már megszokhattuk, igényes és sokszínű program várja az érdeklődőket. Vasárnap d.e. 11:00 órától szabadtéri szentmise is lesz. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a Székelyföldi Lovas Ünnepre.

 Augusztus 27-én, szombaton az idei 1Uton zarándoklat 14 órakor indul a Szent Miklós templomtól, 14:15 órakor a Szent István templomban lesz egy rövid áldás, majd innen indulás a gyergyószárhegyi ferences templomba, ahol az ünnepi szentmise 17 órakor kezdődik.

 A Keresztény Szó augusztusi lapszáma teljes egészében Márton Áron püspök úr életéről szól, az ő emberi oldalának, harctéri helytállásának, papi szolgálatának, börtönéveinek kevéssé ismert részleteibe kalauzol. Szeretettel ajánljuk a hívek figyelmébe. A lapszám ára 3 lej.

Kérem ossza meg ismerőseivel: