Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések

Szeptember 25.

• Folytatjuk a Márton Áron imakilencedet szeptember 28-ig.

 Szerdán, szeptember 28-án templomunkban örökös szentségimádási nap van. Délelőtt 10 órakor szentségkitétellel kezdődik és a 18 órás ünnepi szentmisével zárul. Szeretettel várjuk a híveket, hogy bekapcsolódjanak az egész napos szentségimádásba. A rózsafüzér társulatokat pedig kérjük, jelentkezzenek a még üres órák vezetésére.

 Csütörtökön, szeptember 29-én, Szt. Mihály ünnepén van a gyulafehérvári székesegyház búcsúünnepe, amelynek keretében lesz Márton Áron püspök úr újratemetése. Erre az eseményre plébániánkról az autóbusz hajnali 5 órakor indul a parkolóból. Kérjük, aki teheti, viseljen székely ruhát. Az ünnep miatt nem lesz esti szentmise és nincs irodai szolgálat sem.

 Bizonyára már értesültek arról, hogy vasárnap éjszaka villámcsapás következtében teljesen leégett az atyhai római katolikus templom. A templom újjáépítésére templomunkban gyűjtést szervezünk. Jövő vasárnap minden szentmisén az erre a célra kihelyezett gyűjtődobozba tehetik adományaikat a templom kijáratánál.

 A gyergyószentmiklósi Állampolgársági Iroda segítséget nyújt azon magyar állampolgárággal rendelkező honfitársaknak, akik élni szeretnének szavazati jogukkal a kvóta referendum ügyében. Részletek és elérhetőségek olvashatók a hirdetőtáblán.

Kérem ossza meg ismerőseivel: