Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések és miserend

Október 22.

 Október hónapban Rózsafüzér ájtatosságot tartunk minden este 17:30 órától.

 Elkezdődtek a plébániai hittanórák és a bérmálási felkészítő a kifüggesztett beosztások szerint. Kérjük a szülőket, biztassák gyermekeiket a hittanórákon való részvételre!

 Újra elindul a kézműves foglalkozás gyerekek és felnőttek részére minden szombaton de. 11 órától a plébánián. Szeretettel várunk mindenkit!

 Jövő vasárnap kezdődik a téli időszámítás. Az órát visszaigazítjuk egy órával. Templomunkban a szentmisék kezdési időpontja nem változik.

 Kérjük mindazokat, akik Mindenszentek ünnepén síremléket szeretnének megszenteltetni, hogy jelentsék a plébánián.

 Októbertől templomunkban ifjúsági szentmise lesz minden vasárnap este 18 órától.

 A Belső Iránytű legújabb előadását Kovács Zsolt szárhegyi születésű plébános tartja Álarcosbál – Kereszténységen innen és túl címmel. Mindenkit szeretettel várunk!

 Történelmi konferenciát szerveznek Szent László tiszteletére október 25-26-án a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ Karancsi Sándor-teremében, ahová szeretettel várnak mindenkit!

 EMMAUSZ kurzusra kerül sor november 10–12. között a plébániánkon. Az Emmausz kurzusban találkozunk Isten szavával, magával Jézussal. A kurzus célja, hogy találkozzunk az Igével és lángoljon a szívünk a Szentírás megismerésétől. Jelentkezni lehet a plébánián. A helyek száma korlátozott. Szeretettel várunk mindenkit!


Miserend október 22.–október 29.
miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: