Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések és miserend

November 26.

 November 30-án és december 1-én nincs irodai szolgálat.

 Folytatódnak a plébániai hittanórák és a bérmálási felkészítő a kifüggesztett beosztás szerint!

 Pénteken első péntek, meglátogatjuk a betegeket.

 Felkészítőt tartunk szülők és keresztszülők részére pénteken, december 1-én 18:30 órától a plébánián.

 December 2-án, szombaton, az esti szentmise előtt adventi gyertyagyújtás lesz itt a templomban, azaz ünnepélyesen meggyújtjuk az első adventi gyertyát.

 Az idén is lesz adventi vásár a Szent István templom előtti téren. Célja: Segítséget nyújtani azoknak, akik rászorulnak. Kérjük azokat, akik részt szeretnének venni, jelentkezzenek a plébánia irodáján, hogy asztalt tudjunk biztosítani. Külön kérésünk, hogy csak kézműves munkákat ajánljanak eladásra. A vásáron résztvevők bevételének bizonyos százalékát szívesen fogadjuk a kitűzött cél elérése érdekében. Köszönjük!

 Folytatódik a kézműves foglalkozás is gyerekek és felnőttek részére minden szombaton de. 11 órától a plébánián. Szeretettel várunk mindenkit!

 Az Együtt Egymásért szentmiklósiakért programban tartós élelmiszert gyűjtenek szűkös körülmények között élő gyergyószentmiklósi sokgyermekes családoknak, egyedülálló időseknek, egyszülős családoknak, sérültet gondozó családoknak, hogy kissé könnyebbé tegyük számukra az ünnepi készülődést. Tartós élelmiszert adakozni hétköznapokon a BB Market, a Kordiál üzletekben és a szociális osztály székhelyén lehet, szombatonként pedig a Sláger Centerben.

 Katolikus falinaptár és forgatós naptár kapható a plébánián és a sekrestyében. Ára 3 illetve 10 lej.


Miserend november 26–december 3.

miserend4

Kérem ossza meg ismerőseivel: