Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések és miserend

December 24.

 Vasárnap, december 24-én este a gyerekek pásztorjátékot adnak elő 21:00 órától, majd ezután kezdődik az éjféli mise.

 December 25-én, vasárnap, karácsony napján a szentmisék a megszokott ünnepi sorrendben lesznek!
A 11 órás szentmise után a Családos közösség előadását láthatjuk, az esti szentmise után pedig a gyergyószentmiklósi fúvószenekar karácsonyi koncertet mutat be!

December 26-án, hétfőn, karácsony másodnapján szentmisék lesznek:

– de. 11:00 és este 18:00 órától a Szent István templomban;
– du. 13:00 órától a Gyilkostónál.

December 31-én, a Szent Család vasárnapja, egyben Szilveszter napja. Az év végi hálaadó szentmise este 18:00 órakor lesz. Ugyanakkor 23:30 órától rövid szentségimádást tartunk éjfélig, ahová szeretettel várjuk a híveket, hogy együtt köszöntsük az újévet.

 Január elsején, hétfőn, újév napján 11:00 és este 18:00 órától lesz szentmise.

Egyházközségünkben a házszentelés január 2-án, kedden kezdődik. Minden reggel 9 óra körül indulunk. Kérjük, hogy nézzék át figyelmesen a házszentelési beosztást, mert változások vannak az előző évekhez képest. A beosztás ki van függesztve a hirdetőtáblán, az internetes honlapunkon, a plébánia Facebook-oldalán, és a Gyergyói Kisújság honlapján is. Lehetőség van egyházi hozzájárulás kifizetésére a házszentelés alkalmával a kántoroknál. Biztatjuk a kedves híveket, hogy fogadják kellő áhítattal a Szent Keresztet. Azok, akik vállalják a vacsorával való kiszolgálást, kérjük, hogy jelezzék. Előre is hálásan köszönjük.

Gyűjtést szervezünk NEUHARDT ANITA 8 éves kislány térdműtétjének támogatására. Adományaikat a kijáratnál elhelyezett gyűjtődobozba tehetik. Előre is köszönjük!


Miserend december 24.–31. között:
miserend_sztistvan

Kérem ossza meg ismerőseivel: