Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések és miserend

Január 28.

Hétfőn, január 29-én, az elsőáldozók számára a plébánián lesz hittanóra.

 Pénteken, febr. 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, szentmisék lesznek de. 11 és este 18 órától. Kérjük a híveket, hozzanak magukkal gyertyát! A szentmisék végén a híveket balázsáldásban részesítjük!

 Pénteken első péntek, meglátogatjuk a betegeket.

 Idén is megszervezik az idősek és betegek zarándoklatát Csíksomlyóra, február 11-én vasárnap. A szentmise de. 10:30 órától lesz. Iratkozni a Szent Miklós Plébánián lehet. Az utazás ára 15 lej. Az autóbusz 8:30 órakor indul a Szent Miklós Plébánia elől.

 Jegyes kurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára 2018. február 3-án, szombaton este 19:00 órától a Szent Miklós plébánián. Kérjük, jelentkezzenek a házasságkötésre készülő fiatalok.

 Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 23–25 között. Jelentkezési határidő febr. 21. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián.

 A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2%-ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál, amelyet kitöltve a plébánia irodájában kell leadni. Az elmúlt évben a felajánlott összeg 3826,49 volt, amit Isten fizessével köszönünk!


Miserend január 28–február 4. között:sztistvan_miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: