Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések és miserend

Február 11.

• Jövő héttől folytatódnak a hittanórák és a bérmálási felkészítő a beosztás szerint.

 Szerdán, február 14-én hamvazószerda, szigorú böjti nap, a szentmise de. 11 és este 18 órakor lesz. Ezzel elkezdődik a nagyböjt.

 Nagyböjt minden péntekén du. 17:15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk. Megkérjük az imacsoportok vezetőit, hogy a keresztúti ájtatosságok vezetésének sorrendjét jelöljék be a sekrestyében található űrlapon.

 Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 23–25. között. Jelentkezési határidő február 21. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián.

 Jövő héten lesz megszervezve a Házasság Hete. Ennek keretében egész héten programok lesznek házaspárok részére. Biztassuk híveinket, vegyenek részt a programokon. Részletes program olvasható a hirdetőtáblán és a plébánia Facebook-oldalán!

 Készülnek a keresztúti domborművek. A költségek kifizetéséhez adományaikat szívesen fogadjuk!

 Az Arbor Szövetség és a Szent István plébánia „Védjük, amíg van” előadás-sorozat keretén belül szeretettel hív mindenkit Dr. Asztalos László „A visszér, mint népi betegség” című előadására.

Helyszín: A Szent István plébánia nagyterme.
Időpont: 2018. február 15., csütörtök este 7 óra

 Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek február 17-én, szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!

 Engesztelő napot szerveznek a Szűzanya gyergyói könnyezése kezdetének 10. évfordulójára szombaton, február 17-én, szombaton a Szent Miklós plébánián. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.

 A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2%-ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál, amelyet kitöltve a plébánia irodájában kell leadni.


Miserend február 11–18. között:miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: