Szent István Templom és Plébánia

Hirdetések és miserend

Március 4.

2018. MÁRCIUS 4. NAGYBÖJT III. VASÁRNAPJA

Folytatódnak a hittanórák és a bérmálási felkészítő a beosztás szerint.

 Pénteken, március 9-én a Belső Iránytű keretében a csíkkarcfalvi Macalik Ernő tart előadást Értünk termő gyógynövények: nagymértékben orvosság címmel. Mindenkit szeretettel várunk!

 Szombaton, márc. 10-én elkezdjük a Szent József kilencedet, Szent József ünnepére készülve. A kilenced imáit 9 napon át minden esti szentmise végén imádkozzuk.

 Nagyböjt minden péntekén du. 17:15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.

 Gyergyószentmiklóson március 12-én bemutatásra kerül a három felvonásos népi színjáték Juhászlegény címen, amelyből nem hiányzik a zene és a humor. Előadja a Ditró-Orotva-Szárhegy műkedvelő csoport. A belépés díja tetszés szerint ajándékdobozban lesz gyűjtve a csoport költségeinek fedezésére. Mindenkit szeretettel várnak!

 A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál, amelyet kitöltve a pénzügyosztályon személyesen kell leadni.

 Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek jövő szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!


Miserend március 4–március 11. között:
sztistvan_miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: