Szent István Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Augusztus 11.

HIRDETÉSEK 2019. AUGUSZTUS 11–18. KÖZÖTT

• Csütörtökön, augusztus 15-én Szűz Mária Mennybevétele, Nagyboldogasszony ünnepe. Az ünnepi szentmise itt a templomban 18 órától lesz. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

• Búcsús szentmisék lesznek:

– Gyergyószárhegyen augusztus 15-én, csütörtökön déli 12 órától
– Borzonton augusztus 18-án, vasárnap déli 12:30 órától
– Augusztus 22-én, csütörtökön du. 3-tól Szűz Mária Királynő ünnepén Kovácspéterben. A házszentelést Kovácspéterben és a hétvégi házaknál augusztus 20-án és 21-én végzik.

• Plébániánk meghívást kapott a szeptember 8-án tartandó kiskunmajsai Kisboldogasszony búcsúra. Az utazásra iratkozni lehet a plébánián augusztus 25-ig.

• A Főegyházmegyei Családpasztorációs Központ zarándoklatot szervez házaspárok és családok részére a csíksomlyói Szűzanyához szeptember 7-én, szombaton. Részletek olvashatók a kifüggesztett plakáton és a csalad.ro weboldalon.

• A Krigel Sport Klub tisztelettel hívja az augusztus 16-én 19 órától tartandó Székelyföldi Lovas Ünnep című könyv bemutatójára.
Szerző: Bajkó Tibor. A könyv ismerteti a 2008-tól megszervezett Gyergyói Lovas Napokat, majd az ebből átalakult Székelyföldi Lovas Ünnepet, bepillantást enged a kulisszák mögé is. A könyvbemutatót Bajna György újságíró vezeti le. Helyszín: Gyergyószentmiklós, a Szent István plébánia nagyterme. Mindenkit szeretettel várnak!


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. AUGUSZTUS 11–18. KÖZÖTT

miserend1

Kérem ossza meg ismerőseivel: