Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Január 28.

HIRDETÉSEK 2019. JANUÁR 28. – FEBRUÁR 23. KÖZÖTT

Jegyes kurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára 2018. február 9-én, szombaton este 19 órától. A kurzus megkezdése után már nem tudunk újabb párokat fogadni, mivel a későbbi bekapcsolódás őket is és a kurzust már elkezdett résztvevőket is zavarja.

Minden szerdán este hét órától folytatódnak az énekórák. Szeretettel várjuk a kórustagokat.

A héten, február 1-én első péntek – meglátogatjuk betegeinket!

Szombaton, február 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, szentmisék: 7:30, 10:30 és este 18 órától lesznek. Balázsáldás osztása minden szentmise végén lesz. Kérjük, hogy hozzanak magukkal gyertyát.

Vasárnap, február 3-án első vasárnap, szentségimádás. Első órát a családosok végzik egyházközségünk betegeiért, időseiért.

Az idősek és betegek zarándoklatát az idén is megszervezik Csíksomlyón, február 11-én, hétfőn. A szentmise de. 10:30 órától lesz. Iratkozni a Szent Miklós Plébánián lehet. Az utazás ára 20 lej. Az autóbusz 8:30 órakor indul a Szent Miklós Plébánia elől.

Február 12-én, kedden kiállításmegnyitóra kerül sor Csíksomlyón a Jakab Antal Tanulmányi házban, Isten szolgája, Márton Áron püspökké szentelésének 80. évfordulója alkalmából. A kiállítás február 21-ig lesz megtekinthető.

 A kedves híveket meg szeretnénk hívni a plébániánk által, a családok számára szervezendő farsangi bálra: február 22-én, pénteken du. 4 órától a gyerekeket és február 23-án, szombaton este 7 órától a felnőtteket.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

Keresztény sajtó, kapható a sekrestyében.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. JANUÁR 28. – FEBRUÁR 3. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: