Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Február 4.

HIRDETÉSEK 2019. FEBRUÁR 4–10. KÖZÖTT

Keresztelési felkészítőt tartunk csütörtökön, február 7-én az esti szentmise után.

 Február 7-én, csütörtökön az esti szentmise után a Korona nagytermében Orbán László „Találkozásra várva – Naplórészletek” című kötet bemutatójára kerül sor. Ezt megelőzően a Szent Miklós-templomban 18 órától szentmisét mutatunk be a lelki üdvéért.

 Jegyes kurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára február 9-én, szombaton este 19 órától. Biztassuk a fiatalokat, hogy már az első alkalommal jelenjenek meg, mert a későbbi bekapcsolódás mindenkinek nehezebb.

 Az idősek és betegek zarándoklatát az idén is megszervezik Csíksomlyón, február 11-én, hétfőn. A szentmise de. 10:30 órától lesz. Iratkozni a Szent Miklós Plébánián lehet. Az utazás ára 20 lej. Az autóbusz 8:30 órakor indul a Szent Miklós Plébánia elől.

 Február 12-én, kedden kiállításmegnyitóra kerül sor Csíksomlyón a Jakab Antal Tanulmányi házban Isten szolgája, Márton Áron püspökké szentelésének 80. évfordulója alkalmából. A kiállítás február 21-ig lesz megtekinthető.

 A kedves híveket meg szeretnénk hívni a plébániánk által a családok számára szervezendő farsangi bálra február 22-én, pénteken du. 4 órától a gyerekeket és február 23-án, szombaton este 7 órától a felnőtteket.

 A Házasság hete Gyergyószentmiklóson február 10-17. között lesz megszervezve. Bővebb információt a hirdető táblán olvashatnak.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. FEBRUÁR 4–10. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: