Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Február 11.

HIRDETÉSEK 2019. FEBRUÁR 11–17. KÖZÖTT

A Házasság hete Gyergyószentmiklóson február 10–17. között zajlik. Ennek keretében egész héten programok lesznek a házaspárok részére. Biztassuk híveinket, vegyenek részt a programokon. Részletes program olvasható a hirdető táblán.

 Február 21-ig lesz megtekinthető Csíksomlyón, a Jakab Antal Tanulmányi házban, az Isten szolgája, Márton Áron püspökké szentelésének 80. évfordulója alkalmából rendezett kiállítás.

 A kedves híveket meg szeretnénk hívni a plébániánk által a családok számára szervezendő farsangi bálra február 22-én pénteken, du. 4 órától a gyerekeket és február 23-án, szombaton este 7 órától a felnőtteket.

A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2%-ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a plébánián és a sekrestyében is. Leadási határidő március 13.

Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 22–24. között. Jelentkezési határidő február 17. Részletekért érdeklődni lehet a csalad.ro weboldalon.

A pápa látogatásával kapcsolatban felkérjük mindazokat, akik akár az általunk szervezett busszal, akár más módon szeretnének a pápalátogatáson részt venni, hogy mielőbb jelezzék ezt az irodában, mert a részvétel csak belépők váltásával lesz lehetséges, amelyhez előzetes regisztráció szükséges. Az utazás ára 20 lej.

Engesztelő napot tartunk a Szűzanya gyergyói könnyezése kezdetének XI. évfordulójára a Szent Miklós-templomban és plébánián február 16-án. A programot a hirdető táblán olvashatják.

• Az elmúlt vasárnap a reggeli órákban leégett a sepsibükkszádi plébánia épülete. A plébánia megsegítésére gyűjtést rendelt el a Főegyházmegye. Ezért a vasárnap, február 17-én a perselyezést erre a célra fordítjuk.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. FEBRUÁR 11–17. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: