Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Október 14.

HIRDETÉSEK 2019. OKTÓBER 14–26. KÖZÖTT

Ministránsok részére találkozót tartunk szombatonként du. 4 órai kezdettel.

 Családos lelkinap lesz október 19-én, szombaton du. 3 órától. Részletek a hirdetőtáblán találhatók!

 Október 22-én, kedden du. fél 3-tól a környékbeli rózsafüzér társulati tagok találkozója lesz a Szt. Erzsébet Öregotthonban. Szeretettel hívjuk a társulatokat együtt imádkozni az Öregotthon lakóival és találkozni egymással!

 Férfiak lelkinapja október 26-án, szombaton lesz megszervezve, egész napos program túrával egybekötve.

 Jelezzük a kedves híveknek, hogy 2020. január elsejétől a sírhely megváltási értéke: egyes sírhely 10 évre 200 lej, 20 évre 350 lej. Kettős sírhely 10 évre 400 lej, 20 évre 700 lejbe fog kerülni.

 Megjelent Ferenc pápa csíksomlyói látogatásáról egy igényes, és tartalmas, 200 oldalas emlékkönyv. Nagyon szép ajándék, vagy emlék lehet erről a történelmi eseményről! Az irodában kapható néhány példány, de igény szerint rendelhető feliratkozás alapján. 100 lej egy.

 A pápalátogatás emlékére építendő Pápapark kiépítésébe kérjük támogatásukkal járuljanak hozzá lehetőségük szerint.

 A Hargita Megyei Tanács felhívása: Egy hónapos figyelemfelkeltő kampányt indítottak a medve támadásokkal kapcsolatba Arra kérnek, hogy amennyiben medvét észlelnek a településen, vagy közelében, tárcsázzuk a 112-es segélyhívó számot és jelentsük be a medve észlelését a polgármesteri hivatalban is. Ugyanígy járjunk el akkor is, ha a medve kárt tett a gazdaságban. Erre azért van szükség, hogy a vadásztársaságok – a panaszos bejelentések birtokában – kérni tudják az illetékes szervektől egy-egy veszélyes egyed kiemelését. Kérik ugyanakkor, hogy ne hagyjanak semmiféle hulladékot, állateledelt az udvaron, és ne menjünk a medve közelébe.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. OKTÓBER 14–20. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: