Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

November 10.

HIRDETÉSEK 2019. NOVEMBER 10–18. KÖZÖTT

Az elsőáldozók szüleivel a találkozás hétfőn, november 18-án lesz!

 Szerdánként este 7 órára szeretettel várjuk az egyházi dalárda régi és új tagjait is próbára a plébániára.

 Ministránsokat várjuk találkozóra a plébániára szombatonként du. 4 órára.

 Vasárnap, november 17-én a Szent Erzsébet Öregotthon búcsús ünnepe lesz, a szentmise délelőtt 11 órától kezdődik. Ezen a napon a perselyezés a Főegyházmegyei Caritas szolgálatának támogatására fordítódik. Idén az elhagyatott, vagy a fejlődésben elmaradt gyerekeket szeretnék segíteni a támogatásból.

 2020. január elsejétől a sírhelyek megváltási értéke változik: egyes sírhely 10 évre 200 lej, 20 évre 350 lej. Kettős sírhely 10 évre 400 lej, 20 évre 700 lejbe fog kerülni.

 A pápalátogatás emlékére építendő Pápapark kiépítésébe kérjük, támogatásukkal járuljanak hozzá lehetőségük szerint.

 Szombatonként 11 órától elkezdjük az adventi vásárra való készülést, a kézműves foglalkozást. Kérjük azon felnőtteket, és fiatalokat, akik ebbe be szeretnének kapcsolódni, jöjjenek. Két fő célja van ennek: az egyik az együttműködés, közösség formálódás, a másik pedig a jótékonykodás, segítés a rászorulók étkeztetésében.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

 Hálásan köszönjük mindazoknak, akik a Mága Zoltán koncerten való részvételükkel és adományaikkal támogatták a Szeretetkonyhát.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. NOVEMBER 11–17. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: