Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

December 23.

HIRDETÉSEK 2019. DECEMBER 23–29. KÖZÖTT

Kedden, december 24-én, Ádám és Éva napján:

– 17:00 órától családos gyermekmise
– 22:00 órától karácsonyi műsor/pásztorjáték
– 23:00 órától kezdődik az éjféli szentmise

 Szerdán, karácsony napján a szentmisék sorrendje: reggel 7:30, 10:30, 12:00 és este 6 óra. Az esti szentmisét a Munkás Szent József templom felnőtt betlehemes csoportja kezdi.

 December 26-án, csütörtökön a szentmisék ünnepi sorrendben lesznek: 7:30, 10:30 és este 6 órától.
Délután 16 órai kezdettel tartják a város énekkarai a hagyományos karácsonyi jótékonysági énekműsorukat, melynek bevételét a szeretetkonyhán étkező 100 személy javára ajánlja fel a szervező Szent Miklós Kamaraegyüttes.

 December 24-én, 25-én és 26-án nincs irodai szolgálat.

 December 27-én, pénteken du. 16:00 órától a Gyergyószentmiklósi Fúvószenekar szeretettel hív mindenkit az Örmény Katolikus templomban tartandó évzáró – újévköszöntő koncertjére!

 A Mária Iskola lelki családja lelki délutánt szervez 5 perc karácsony az év minden napján címmel december 27-én, pénteken 15 és 18 óra között a Szt. István Plébánián. További információk a hirdetőtáblán olvashatók.

 December 27-én, pénteken kezdjük el a házszenteléseket a plébániánk területén. Biztatjuk a kedves híveket, hogy fogadják kellő áhítattal a Szent Keresztet. Imádkozzunk együtt és kérjük Isten áldását otthonainkra, munkahelyünkre, életünkre. Tegyünk meg mindent, hogy a házszentelésben minél többen részesülhessenek. Azok, akik vállalják az étkezéssel való kiszolgálást, kérjük, hogy jelezzék a sekrestyében vagy a plébánián. Előre is köszönjük! A részletes program ITT, valamint a hirdetőtáblán is olvasható.

 December 28-án, szombaton az esti szentmise után egyháztanács gyűlés lesz a plébánián.

 December 29-én, a Szent Család vasárnapján a perselyezés a család pasztorációs tevékenységekre fordítódik.

 Nótás, táncos preszilveszteri mulatságra hívja Oláh Aranka a kedves híveket december 29-én, vasárnap 15 órai kezdettel a Szilágyi vendéglőben. Bővebb információk a hirdetőtáblán.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

• Keresztény sajtó, katolikus falinaptár kapható a plébánián és a sekrestyében.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. DECEMBER 23–29. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: