Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Február 23.

HIRDETÉSEK 2020. FEBRUÁR 23–MÁRCIUS 1. KÖZÖTT

Február 29-én, szerdán hamvazószerda, szigorú böjti nap. E nagyböjtben egy különösebb böjtre és imára hívjuk meg a kedves híveinket. A cél: egyházközségünk híveinek lelki megújulása, fejlődése. Nagyböjt minden napjára kérünk valakit, aki egész napi böjtöt vállal, csak vizet és kenyeret fogyaszt, vagy csak vizet. Aki ebbe be akar kapcsolódni, jelentkezzen személyesen, telefonon, vagy e-mailen a főesperes úrnál vagy az irodában. Az első hétre, vasárnap kivételével, valamint minden péntekre már van jelentkező. Imaajánlatot is adunk/küldünk.

 Péntektől kezdődően keresztutat végzünk minden hétfőn, szerdán és pénteken, 17:15 órától.

 Pénteken, február 28-án lesz a Belső Iránytű következő előadása 19 órától a szent István Plébánián. Előadó: Bátor Botond pálos szerzetes. Előadásának címe: Az életvezetés művészete. Szeretettel várunk mindenkit.

 Március 1-jén, első vasárnap, szentségimádás lesz. Imádkozzunk a betegekért, idősekért, hogy szenvedéseikben megtalálják Isten szeretetét.

 Biztatjuk a híveket, hogy akik az Eucharisztikus Kongresszuson szeretnének részt venni, és a kedvezményes feltételeket szeretnék igénybe venni, mielőbb jelentkezzenek az irodában, mert regisztrálnunk kell és a határidő közel van!

 Újra kapható a Napló egy csodáról című könyv, ára 25 lej.

 Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2020. FEBRUÁR 24–MÁRCIUS 1. KÖZÖTT

MISEREND

Kérem ossza meg ismerőseivel: