Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Július 20.

HIRDETÉSEK 2020. JÚLIUS 20–AUGUSZTUS 2. KÖZÖTT

 Július 22-én, szerdán szt. Mária Magdolna ünnepe, de. 11 órától búcsús szentmise lesz Kilyénfalván.

Július 25-én, szombaton a Szent Anna-kápolnánál búcsús szentmise déli 12 órától. A keresztalja reggel 9 órakor indul a templom elől. További információk a plakáton találhatók.

Július 26-án, vasárnap reggel 9 órától elsőáldozási szentmise lesz templomunkban. A vasárnapi szentmisék változatlanul meg lesznek tartva.

Július 26-án, vasárnap a gyilkostói Szent Kristóf-kápolna búcsús ünnepe délben 1 órakor kezdődik, utána megáldják a járműveket.

Augusztus 2-án, vasárnap köszöntjük az 50. és a 25. éves házassági évfordulójukat ünneplő házaspárokat. Kérjük az érintetteket, hogy a plébánia irodában iratkozzanak fel.

• A Katolikus Egyház Kolozsváron bentlakást és évi 2500 lejes ösztöndíjat biztosít minden olyan Kolozsváron tanuló katolikus egyetemi hallgatónak, aki a Babeș-Bolyai Tudományegyetem bármilyen szakára jelentkezik a Római Katolikus Teológia Karra való jelentkezés mellett. További információ a Teológia Kar honlapján  http://rocateo.ubbcluj.ro/ érhető el.
Az ösztöndíjat a második szak tandíjára lehet fordítani. Így teológiát is végezve, azon túl, hogy katolikus fiataljaink számára nő a munkapiacon való elhelyezkedés esélye, jobban megismerkedhetnek Istennel, ami segítheti az életben való boldogulásukat.

Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat, vagy valamilyen évfordulót ünnepelnek. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.


SZENTMISÉK SORRENDJE

2020. JÚLIUS 20–26. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: