Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Május 24.

HIRDETÉSEK 2021. MÁJUS 24–30. KÖZÖTT

Május hónapban minden este 18:45 órától májusi ájtatosságot végzünk.

Pünkösdhétfőn, május 24-én Mária, az Egyház anyja, a Keresztények segítsége ünnep. Szentmisék reggel 7:30, de. 10:30 és este 7 órától lesznek. Ezen a napon nincs irodai szolgálat.

Egyháztanács választás vasárnap, május 30-án lesz. Kérjük az egyháztanácsos jelölteket, hogy kedden és szerdán jöjjenek be a plébániára, fénykép készítésre, vagy küldjenek derék képet elektronikus formában. Péntekig lehet még más személyeket is jelölni.

Bérmálkozói felkészítő lesz kedden, május 25-én du. 4 órától.

Jövő vasárnap, május 30-án búcsús szentmisék lesznek:

• 12.00 órától Gyergyóalfaluban, valamint;
• du. 5 órától a Szent István Templomban.

 Hivatásébresztő imaláncot szerveznek június hónap folyamán a szentgyörgyi szerzetesek, amelynek során imádkozunk papokért, kispapokért, szerzetesekért, hivatásokért, családokért. Akik be szeretnének kapcsolódni ebbe az imaláncba, jelentkezhetnek a plakáton szereplő elérhetőségek valamelyikén.

Az 50 és 25 éves házasságukat ünneplő házaspárjainkat idén június 20-án, vasárnap köszöntjük. Kérjük az érintetteket, vagy hozzátartozóikat, hogy iratkozzanak fel a plébánia irodájában.

Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

Az oltási folyamat leegyszerűsödött. Lehet személyesen vagy telefonon bejelentkezni az oltóközpontba. További részletek a hirdetőtáblán olvashatók.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2021. MÁJUS 24–30. KÖZÖTT

Kérem ossza meg ismerőseivel: