Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

November 13.

• Hétfőn, november 14-én  este 1830 órától az elsőáldozók szüleinek találkozója lesz.

• November 16-án, szerdán este 1900 órára az egyházi dalárdásokat és minden jó hanggal rendelkező személyt szeretettel hívunk énekpróbára a nagy hittanterembe.

November 17-én, csütörtökön este 2000 órától a Szent Miklós templomban imádkozunk a városunk megújulásáért.

• November 19-én, szombaton 1100 órakor kezdjük a kézműves foglalkozást. Szeretettel várjuk nemcsak a diákokat, hanem a szülőket is.

 November 20-án, vasárnap, Krisztus Király vasárnapja, az esti szentmise után körmenetet tartunk.

 A Szent Miklós Plébánia idén is megszervezi az adventi vásárt. Célunk: Segítséget nyújtani a rászorulóknak. Az idén is a Szeretetkonyha működésére fordítjuk a bejövő összeget. Szeretettel várjuk a híveket, érdeklődőket. A vásárolt dolgokkal szebbé tehetik az ünnepeket és az adománnyal segíthetnek a rászorulókon.
Kézművesek figyelmébe: Csak kézimunkákat fogadunk el. Azon bejelentkezett csoportoknak juttatunk asztalt, akik a célt felvállalják. Ajánljuk, hogy a jövedelem felét adják erre a célra, a másik részét pedig fordítsák a csoportok további tevékenységére.

• Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


2016. NOVEMBER 14–NOVEMBER 20. közötti miserend:szt_miklos_miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: