Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

December 18.

• December 22-én és 23-án, csütörtökön és pénteken meglátogatjuk a betegeinket és időseinket, az elsőpéntekeseket és azokat, akik az ünnep alkalmával igénylik a látogatást.

• Utolsó hajnali szentmise PÉNTEKEN, december 23-án reggel 6 órától lesz.

• Karácsonyi gyóntatások december 22-én és 23-án, csütörtökön és pénteken este 1730 órától, a mise alatt és ha szükséges, a szentmise után is lesznek.

• December 24-én, szombaton ÁDÁM és ÉVA NAPJÁN:

– 1700 órától Családos gyermekmise;
– 1800 órától szentmise a Szent József-templomban;
– 2200 órától Pásztorjáték és Karácsonyi zenés mûsor;
– 2300 órától az Éjféli szentmise.

• December 25-én és 26-án, karácsony napján és másodnapján a szentmisék sorrendben 730 – 1030 – 1200 – 1800 órától lesznek.

December 26-án, hétfőn, 16 órai kezdettel, szeretettel várunk mindenkit a Szent Miklós-templomban tartandó karácsonyi jótékonysági koncertre. Fellépnek: az Ipartestület férfikara, a Domokos Pál Péter Dalkör női kara, a Salamon Ernő Gimnázium, ill. a Vaskertes Iskola diákkórusa és a Szent Miklós Kamaraegyüttes. Adományaikat a Fogarasi havasokban tragikus balesetet szenvedett testvérpár gyermekeinek, illetve a Szeretetkonyhán étkezők számára szánják.

• A házszenteléseket december 27-én, kedden kezdjük. Négy csoportban fogjuk végezni. Biztatjuk a kedves híveket, hogy fogadják kellő áhítattal a Szent Keresztet. Imádkozzunk együtt és kérjük Isten áldását otthonainkra, munkahelyünkre, életünkre. Tegyünk meg mindent, hogy a házszentelésben minél többen részesülhessünk. Azok, akik vállalják az étkezéssel való kiszolgálást, kérjük jelezzék a sekrestyében vagy a plébánián. Előre is hálásan köszönjük.

• Megérkezett a svájci cipő- és ruhaszállítmány. Hétfőtől csütörtökig 10-17 óra között lehet turkálni. Az adományokat a Szent József templom udvarának, az óvodások játszóterületének kialakítására fordítjuk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

• Keresztény sajtó kapható a sekrestyében. Megjelent a Vasárnap Évkönyv, melyet megvásárolhatnak az irodában. Eladási ára 10 lej.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


2016. DECEMBER 19–DECEMBER 25. közötti miserend:
szentmiklos_miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: