Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

December 25.

• A házszenteléseket december 27-én, kedden elkezdtük. Négy csoportban végezzük. Biztatjuk a kedves híveket, hogy fogadják kellő áhítattal a Szent Keresztet. Imádkozzunk együtt és kérjük Isten áldását otthonainkra, munkahelyünkre, életünkre. Tegyünk meg mindent, hogy a házszentelésben minél többen részesülhessünk. Azok, akik vállalják az étkezéssel való kiszolgálást, kérjük jelezzék a sekrestyében vagy a plébánián. Előre is hálásan köszönjük.

 A gyergyószentmiklósi Szent Miklós Kamaraegyüttes december 30-án, pénteken a Szent István-templomban Madaras Zoltán leukémiás beteg megsegítésére tart jótékonysági koncertet, melyre 19:00 órakor az esti szentmise után kerül sor. Szeretettel várunk mindenkit!

• 20 éves a gyulafehérvári kispapok lapja a MÉGIS. Ez alkalommal az ünnepi szám 125 színes oldallal jelent meg. 5 lej az ára, a sekrestyében megvásárolható.

• Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

• Megjelent a Vasárnap Évkönyv, melyet megvásárolhatnak az irodában. Eladási ára 10 lej.

• A svájci cipő- és ruhaakció folytatódik. Kedden, szerdán és csütörtökön 10-13 óra között lehet turkálni. Az adományokat a Szent József templom udvarának, az óvodások játszóterületének kialakítására fordítjuk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


Adományok:

A Szent Miklós-templom részére összesen 200 lejt adott 2 névnélküli adakozó.

A templom fűtésére 2 névnélküli adakozó 170 lejt adott.

A Szeretetkonyha részére 5 névnélküli adakozó 530 lejt adott.

A betlehemi jászol készítésére Len Emil 200 lejt adott.

Köszönjük mindazoknak, akik a templomot és környékét feldíszítették, beleértve az egyháztanácsosokat, a volt egyháztanácsosokat és a bérmálkozókat is.

Hálásan köszönjük a Gyergyói Közbirtokosságnak a Szeretetkonyha részére nyújtott tűzifa támogatását.

Köszönjük szépen Jakab Péter autómentőnek a templomi karácsonyfa beszállítását.

Isten fizesse adományaikat!

Áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk és ehhez szükséges segítséget kérünk a kis Jézustól.


2016. DECEMBER 26–2017. JANUÁR 1. közötti miserend:miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: