Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Január 22.

 

 Gyergyószentmiklóson vendégszerepel január 23-án a Háromszék Táncegyüttes. Az Erdély-menyegző – Ének a reményhez című előadást mutatják be hétfőn este 19.00 órától a művelődési ház színháztermében. A jegyek ára 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak kedvezményesen 10 lej. Jegyek elővételben a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában válthatók.

 Jegyeskurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára február 4-én, szombaton este 19.00 órától. A kurzus megkezdése után már nem tudunk újabb párokat fogadni, mivel a későbbi bekapcsolódás zavart okoz a kurzust korábban elkezdő résztvevők között.

 Kedden, január 24-én állami ünnep, nem lesz irodai szolgálat!

 Csütörtökön, január 26-án 19.00 órától a Szent Miklós-templomban imádkozunk a városunk megújulásáért.

 Gyűjtést szervezünk Székely Olga rákos beteg testvérünk számára. A templomban és az irodán kitett perselyekbe várjuk a kedves hívek nagylelkű adományát. Előre is köszönjük!

• Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

• Katolikus Kincses Kalendárium 2017 vásárolható, ára 15 lej, Vasárnap Évkönyv 2017, ára 10 lej, valamint falinaptár kapható az irodában és a sekrestyében.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


Adományok:

A Szent Miklós-templom részére 2 névnélküli adakozó 250 lejt adott.

A templom fűtésére 3 névnélküli adakozó 170 lejt adott.

A Szeretetkonyha részére 6 névnélküli adakozó 400 lejt adott.

Isten fizesse adományaikat!


2017. JANUÁR 23–29. közötti miserend:
szt_miklos_miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: