Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Február 5.

• Az idősek és betegek zarándoklata Csíksomlyóra február 11-én, szombaton lesz. A szentmise 10:30 órától kezdődik. Iratkozni a Szent Miklós plébánián lehet. Az utazás ára 15 lej. Az autóbusz 8:30 órakor indul a Szent Miklós plébánia elől.

 A gyerekeknek és fiataloknak közös korcsolyázást szervezünk február 11-én, szombaton délelőtt 11 órától. A plébánián gyülekezünk 10:30 órakor.

 A Mária Iskola 12-ik lelkigyakorlatát szervezi február 6-9. között a Szent Miklós plébánia hittantermében. Lelki vezető: Ft. Hajlák Attila. Jelentkezni lehet Szabó Enikőnél. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

 Február 14-19. között lesz a Házasság hete. Pénteken, február 17-én 19:00-22:00 óra között szentségimádás lesz a Szent Miklós templomban a házasulandó párokért, házaspárokért és a válságban levő házasságokért. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

 A tavalyhoz hasonlóan idén is farsangi bált szerveznek a gyerekeknek a Szent István plébánia hittantermében szombaton, február 11-én délelőtt 11 órától. Jelmezben várják a gyerekeket és szívesen látják a szülőket is. Farsangi fánkot, süteményt is szívesen fogadnak a szervezők.

 A Szent Miklós Egyházközség február 26-án, vasárnap 18:00 órától egy nagy közös farsangi bált szervez a gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek. Tehát várjuk az egész családot. Részleteket jövő vasárnap hirdetünk.

 Hálásan köszönjük a híveknek a Székely Olga beteg testvérünk számára adott adományaikat. 1730 lejt adtunk át neki.

• Keresztény sajtó, falinaptár kapható a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


Adományok:

A Szent Miklós-templom részére 1 névnélküli adakozó 50 lejt adott.

A templom fűtésére 1 névnélküli adakozó 100 lejt adott.

A Szeretetkonyha részére 3 névnélküli adakozó 300 lejt adott.

Tekintélyesebb mennyiségű élelmiszert ajándékozott a Szeretetkonyha részére id. Len Emil.

Isten fizesse adományaikat!


2017. FEBRUÁR 6–12. közötti miserend:
miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: