Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Március 12.

 Keresztúti ájtatosságot tartunk: hétfőn, szerdán és pénteken 17 óra 15 perctől.

• Csütörtökön, március 16-án este 7 órától a Szent István templomban lesz városunk megújulásáért az ökumenikus ima.

• Pénteken, március 10-én Szent József ünnepére készülve elkezdtük a Szent József kilencedet. A kilenced imáit 9 napon át minden este a szentmise végén imádkozzuk.

 Az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc ünnepi programja Gyergyószentmiklóson:

Ünnepi hangversenyre kerül sor a Csíki Kamarazenekar és a sepsiszentgyörgyi Georgius Kamarazenekar előadásában március 13-án, hétfőn este 7 órától a művelődési ház színháztermében. Jegyek ára: 15 és 12 lej.
Az ünnepi megemlékezés március 15-én, szerdán 12 órakor szentmisével kezdődik a Szent Miklós templomban. A szentmise után ünnepélyes felvonulás lesz a Petőfi-szoborhoz, ahol megemlékezéssel és koszorúzással folytatódik a program.

• A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik alkalmazva voltak az elmúlt évben, jövedelmi adójuk 2%-át, felajánlhatják az egyháznak, valamint a Szeretetkonyhának. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a plébánia irodájában és a sekrestyében. Kitöltés után a plébánia irodájában kell leadni.

• Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


2017. MÁRCIUS 13–MÁRCIUS 19. közötti miserend:miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: