Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Június 11.

 Június 15-én, csütörtökön Úrnapja, kötelező ünnep. Nincs irodai szolgálat.
A szentmisék reggel 730 1030 és este 1930 órakor lesznek. Az esti szentmise után körmenet lesz. Az ünnep szebbé tételéhez, virágok hintéséhez, kérjük az elsőáldozókat, hogy fél órával a szentmise előtt jöjjenek a plébániára és hozzanak virágot magukkal.

 Csütörtökön, június 15-én az ökumenikus ima este 8 órától a Szent István templomban lesz.

• Evangelizációs Bibliahét lesz óvodások és általános iskolások részére július 6-9. között a Szent István Plébánián. Bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak.

 Zarándoklatot szerveznek Szőkefalvára 2017. június 17-én. Bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak.

 Június 18-án, vasárnap az örmény katolikus templomban, a szentmise keretében liliomszentelésre és a gyermekek megáldására kerül sor, valamint összegyűjtik a csíkszépvízi gyerekotthon részére az élelmiszer-adományokat. A szent liturgiát követően a Szent Miklós Kamarakórus tart jótékonysági koncertet az orgonáért! Szeretettel várnak mindenkit.

 Köszönet mindazoknak, akik az esperes úr édesanyja temetésén részt vettek és adománnyal is hozzájárultak, amit a rászorulóknak továbbítunk.

• Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


2017. JÚNIUS 12.–JÚNIUS 18. közötti miserend:
miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: