Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Április 2.

Csütörtökön az esti szentmise után keresztelői felkészítő lesz.
Pénteken – első péntek, meglátogatjuk betegeinket!
Isten fizesse azt a segítséget, amit a templom takarításában nyújtottak, valamint azon személyeknek adományait, amit a SZENTSÍR díszítésére szántak.
Köszönet a Lorántffy Zsuzsanna Nőegyletnek hogy feldíszítették a Szentsírt, a Szentsír őreinek a szolgálatot, valamint azoknak akik a templom díszítésével foglalkoztak.
Továbbá megköszönjük a fúvós zenekar tagjainak és vezetőjének, az énekkarnak, a munkatársaknak a közös és eredményes munkát.
Jegyes kurzus indul második alkalommal április 7-én szombat este 19:00 órától a plébánián.
Fülöp-kurzus indul itt a Szent István plébánián április 20–22 között. Jelentkezési határidő április 4. Részvételi díj: 50 lej. Jelentkezni lehet a Szent István plébánia irodában.
A jövedelmi adójuk 2%-át felajánlhatják az egyháznak valamint a Szeretetkonyhának. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a plébánia irodában és a sekrestyében, és le lehet adni a plébánia irodájában. Előre is köszönjük.
Szeretettel hívják az 1968-ban születetteket az 50. éves kortárstalálkozóra, amely június 30-án lesz megtartva. Részvételüket kérik jelezni a következő személyeknél: Kastal Klára – Bíborkas üzlet (Miron Cristea utca), Kulcsár László – Bosch üzlet (Tűzoltóság mellett), Kertész István.
Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.
Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés-, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

ADOMÁNYOK:

Szent Miklós templom részére két névtelen adakozó 150 lejt adott,
 A templom fűtésére Örsy Gerzon 100 lejt és id. Len Emil 300 lejt adtak.
 A Szentsír díszítésére: 2 névtelen adakozó 62 lejt adott. id. Len Emil 400 lejt adott.
• 
A Szeretetkonyha részére két névtelen adakozó 300 lej adott, valamint id. Len Emil 300 lejt adott.

Isten fizesse adományaikat!


2018. ÁPRILIS 2–8. közötti miserend:

szt_miklos_miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: