Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés

Augusztus 13.

HIRDETÉSEK 2018. AUGUSZTUS 13–19. KÖZÖTT

Szerdán Szűz Mária mennybevétele, Nagyboldogasszony. Szentmisék reggel 7:30, 10: 30 és este 19:00 órától lesznek. Nincs irodai szolgálat.

 Búcsús szentmisék:

– Aug. 15-én, szerdán 12 órakor a szárhegyi Ferences templomban.
– Aug. 19-én, vasárnap 12 órától a borzonti Szent István templomban.

 Aug. 22-én, szerdán Szűz Mária Királynő ünnepén, Kovács Péterben búcsús szentmise lesz du. 14 órától. Előtte, 13 órától keresztutat végzünk. A házszentelést Kovács Péterben és a környékbeli hétvégi házaknál augusztus 18-án, szombaton egész nap valamint a búcsú napján, 22-én végezzük.

 Az idei 1 Úton Nemzetközi Zarándoknap augusztus 25-én, szombaton az édesanyákért szerveződik.

Városunkból a zarándokok a következő program szerint indulnak:
– 12:30 órakor indulnak a Szent József templomtól és hozzá csatlakoznak 12:45 órától az Örmény templomtól, 13:00 órától a Szent Miklós templomtól.
– 13:30 órakor a zarándokok csoportja megáll a Szent István templomnál, és ott is lehet csatlakozni. Együtt haladunk tovább a gyergyószárhegyi Ferences templomhoz, ahol 16 órai kezdettel Tamás József püspök celebrálja az ünnepi szentmisét. Szeretettel hívunk, és várunk erre a zarándoklatra, és buzdítunk mindenkit, hogy imádkozzon ezért a célért.

 Az 1948-ban Gyergyószentmiklóson született vagy itt élők kortárstalálkozója szept. 1-én, szombaton 10 órától lesz a Szent Miklós templomban. Szeretettel várnak mindenkit!

• Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születés, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

Kérem ossza meg ismerőseivel: