Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés

Szeptember 23.

HIRDETÉSEK 2018. SZEPTEMBER 23–30. KÖZÖTT

Jövő vasárnap, szeptember 30-án, a Szentírás vasárnapján Biblia-maraton lesz a templomunkban, vagyis a szentmisék közt, kezdve 8:30-tól, majd délután: 13:00–19:00 óra között hangosan olvasunk a Szentírásból. Így hódolunk Isten igéje előtt. Szeretettel várunk mindenkit, hogy részese legyen e lehetőség által Isten mélyebb megismerésének. Olyan személyek jelentkezését is várjuk, akik a Szentírás olvasásában is besegítenek. Mindazok, akik részt vesznek, és egy félórán keresztül hallgatják, vagy olvassák a Szentírást, teljes búcsúban részesülnek. A búcsú feltételei: gyónás, ha szükséges, áldozás; a pápa szándékára elvégzik a Hiszekegyet, a Miatyánkot, és az Üdvözlégy Máriát.

• Szeretettel várjuk azokat a X.-es és XI.-es fiatalokat, akik a jövő évben szeretnének bérmálkozni, a Szent Miklós Plébániára október 1-én, hétfőn d.u. 16 órára.

• Felnőttek számára is lesz felkészítő. Jelentkezzenek Fórika Sebestyén csoportvezetőnél, vagy a plébánián. Jelentkezési határidő: október 1.

• Elsőáldozók szüleinek megbeszélése október 1-én, hétfőn este 18:30 órától lesz.

• Október 1., hétfő egyházközségünk örökös szentségimádási napja és az idősek világ napja is. A szentségimádási órák beosztásait a hirdetőtáblára is kifüggesztettük. Kérjük a csoportvezetőket, hogy jelezzék, ha a kiírt időpontok nem felelnek meg!

• Városunk Szociális Osztálya, a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálat és a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ szeretettel meghívja a szépkorúakat az Idősek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényre. Az ünnepség október 1-én, hétfőn 10 órakor szentmisével kezdődik a templomunkban, ezt követően a Korona termében folytatódik az ünnepség. A Szentmise keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét.

• Október 1-től a szentmisék este 18:00 órától lesznek

• Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

• Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.

Kérem ossza meg ismerőseivel: