Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Október 29.

HIRDETÉSEK 2018. OKTÓBER 29–NOVEMBER 4. KÖZÖTT

Csütörtökön, november 1-én, Mindenszentek ünnepén a szentmisék sorrendje: 7:30 és 10:30 órától a templomban, d.u. 16:00 órától a temetőben. Este nincs szentmise a templomban. A perselyezés, valamint az adományok a teológia fenntartására fordítódik.

 Pénteken, november 2-án, Halottak napján a szentmisék sorrendje: 7:30 és este 18 a templomban, 10:30 órától a temetőben. A síremlékek megszentelését, illetve az elhunytakért való imát a síroknál du 14 órától elkezdjük és a szentmise után folytatjuk.

 Mindenszentekkor és Halottak napján nincs irodai szolgálat.

 Keresztelői felkészítő november 8-án, csütörtökön lesz.

 Első pénteken meglátogatjuk a betegeinket.

 Nők lelki napja lesz megszervezve november 3-án, szombaton a Szent Miklós Plébánián. További információt a hirdető táblán olvashatnak.

 Jövő vasárnap, első vasárnap, szentségimádás lesz a déli szentmise után.

 A Főegyházmegyei Caritas köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik az „Egymillió csillag a szegényekért” nevű jótékonysági akción részt vettek és adományaikkal segítették szebbé tenni a rászoruló emberek életét. Gyergyószentmiklóson 375 részvevő tisztelt meg jelenlétével és 2367 lej gyúlt össze. Isten fizesse adományaikat.

 A Gyulafehérvári Caritas szervezésében támogató csoportot indul a daganatos betegek számára Gyergyószentmiklóson. Bővebb információt a hirdető táblán olvashatnak.

 Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2018. OKTÓBER 29–NOVEMBER 4. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: