Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

November 12.

HIRDETÉSEK 2018. NOVEMBER 12.–NOVEMBER 18. KÖZÖTT

Szerdán este 19 órára az egyházi dalárdásokat és minden jó hanggal rendelkező személyt szeretettel várunk énekpróbára, a nagy hittan terembe.

 Emlékeztetjük a kedves híveket, hogy a templomunkban minden csütörtökön és vasárnap az esti szentmisék előtt 1 órával szentségimádás végezünk a városunk lelki megújulásáért és a bűnösök megtéréséért. Biztatjuk a híveket, hogy minél többen vegyenek részt és imádkozunk ezért a szándékért.

 Nők lelki napja lesz megszervezve november 17-én, szombaton a Szent Miklós Plébánián. További információt a hirdetőtáblán olvashatnak.

 Férfiak zarándoklatát szervezzük, november 17-én. Szeretettel várjuk a jelentkezőket. Iratkozni lehet a plébánia irodáján.

 Jövő vasárnap a főegyházmegyénkben a Caritas szervezet Árpád-házi Szt. Erzsébet-napi gyűjtést szervez az otthoni beteggondozás fennmaradásáért.

 A Gyulafehérvári Caritas szervezésében támogató csoport indul a daganatos betegek számára Gyergyószentmiklóson. Bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak.

 Szintén a Caritas szervezésében változatos témájú előadásokra várják az idős korosztály tagjait 2018 novemberében minden csütörtökön a Caritas Családsegítő Szolgálatának gyergyószentmiklósi székhelyén, a Márton Áron utca 22 szám alá. Bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak.

 Hétfőn, november 19-én de. 11 órától a Szent Erzsébet Öregotthonban lesz búcsús szentmise, amelyre mindenkit szeretettel várnak!

 Keresztény sajtó kapható a sekrestyében.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2018. NOVEMBER 12.–NOVEMBER 18. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: