Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

December 2.

HIRDETÉSEK 2018. DECEMBER 2.–DECEMBER 9. KÖZÖTT

December 2-án első vasárnap, szentségimádás lesz a 12 órai szentmise után. Az első imaórát a gyereket váró édesanyákért és a gyerekre vágyó családokért ajánljuk.

 Az esti szentmisét kővetően, a város központjában sor kerül az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtására. Kérjük a kedves híveket, hogy hozzanak magukkal gyertyát!

 Az adventi vásár megkezdődött. A begyűlt összeget a Szeretet konyhán étkező rászorulok megsegítésére fordítjuk.

 December 3-tól, hétfőtől, reggel 6 órától elkezdődnek a RORÁTÉ szentmisék. Pénteken gyermek roráté szentmise van.

 Egyházközségünk búcsúja csütörtökön, december 6-án lesz.

– 10:30 órától Rózsafüzér imádság és a keresztaljak fogadása
– 11 órakor búcsús szentmise kezdődik, és azt követően a hagyományos körmenetre kerül sor, amelyet a Fogarassy püspök szobránál ünnepélyes áldással zárunk.

A búcsú alkalmával idén is sok zarándokot várunk határon kívülről is. Kérjük a kedves híveket, hogy előző évekhez hasonlóan most is segítsenek be süteményekkel és borral a vendégek fogadásában. Isten fizesse adományaikat.

 December 7-én, első pénteken meglátogatjuk a betegeinket.

 Szombaton, december 8-án Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe. A szentmisék reggel 6:00 – 10:30 és este 18:00 órától lesznek. Az esti szentmise után szentségimádás lesz, amely a 22 órás szentmisével zárul.

 Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjuk, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.
Keresztény sajtó, katolikus falinaptár, forgatós naptár és 2019-es Katolikus Kalendárium kapható a plébánián és a sekrestyében.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2018. DECEMBER 3.–DECEMBER 9. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: