Szent Miklós Templom és Plébánia

Heti hirdetés és miserend

Január 14.

HIRDETÉSEK 2019. JANUÁR 14.–27. KÖZÖTT

 Az ÖKUMENIKUS IMAHETET január 21-től, hétfőtől kezdjük, este 6 órától lesznek az ökumenikus liturgiák. Beosztás: hétfőn a Szent István-templomban, kedden az örmény templomban, szerdán a református templomban, csütörtökön az unitárius imaházban, pénteken a baptista imaházban, szombaton a Szent József-templomban és vasárnap a Szent Miklós-templomban.

Jegyes kurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára 2018. február 9-én, szombaton este 19 órától. A kurzus megkezdése után már nem tudunk újabb párokat fogadni, mivel a későbbi bekapcsolódás őket is és a kurzust már elkezdett résztvevőket is zavarja.

A Gyulafehérvári Caritas a mobilszolgáltatók segítségével adományt gyűjt a hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésére. Egy SMS küldésével a 8840-es számra adományozhatunk 2 eurót, amellyel egy gyermek egy napi meleg ebédjét fizetjük ki. A kifüggesztett plakáton megtalálhatóak ezek az információk.

Keresztény sajtó, forgatható naptár, katolikus kalendárium kapható a plébánián.

Szeretettel köszöntjük azokat, akik a jövő héten születésnapjukat, névnapjukat ünneplik. A jó Isten áldását és segítségét kérjük számukra.


SZENTMISÉK SORRENDJE 2019. JANUÁR 14.–JANUÁR 20. KÖZÖTT

miserend

Kérem ossza meg ismerőseivel: