Szerdán Progym közgyűlés

Tisztújítás lesz

Téma lesz az edzőkérdés, a jövő szezonra vonatkozó elképzelések, és új játékosok érkezésének bejelentése is várható a Progym jégkorongszakosztályának szerdán délután sorra kerülő közgyűlésén.

A piros-fehér klub éves közgyűlése mindemellett hosszú távra meghatározó döntésekről is szól majd. A vezetőségnek le kell köszönnie, hiszen mandátuma véget ér, beszámolójuk után tisztújításra is sor kerül. Ugyanakkor a klub alapszabályzatát is módosítani kell, hiszen ezt a megváltozott törvények megkövetelik. Hogy a döntések érvényesek legyenek és hivatalosan is bejegyezhetők, feltétel, hogy mindezekről csak azok dönthetnek, akik Progym-klubtagsági igazolvánnyal rendelkeznek. Habár erről egy korábbi közgyűlésen döntés született, az utóbbi években nem volt követve a tagsági-díj befizetése. Ezért visszamenőleg nem várható el senkitől, hogy napirenden legyen a tagdíjának törlesztésével, az idei évre vonatkozóan azonban szükséges ez

A tagsági díjat befizetni és a tagsági könyvet átvenni a jégpályán, a Progym irodájában lehet délután 18 és 20 óra között, vagy a közgyűlés helyszínén az ülés megkezdése előtt. A tagdíj havonta 5 lej, azaz az év első hét hónapjára 35 lej, egész évre 60 lej. A közgyűlésre július 27-én szerdán, 18 órától kerül sor a Salamon Ernő Gimnáziumban.

Kérem ossza meg ismerőseivel: