Szezonzáró meccsek jönnek

Három meccs, nem több és nem kevesebb. Ennyi van még hátra a Progym 2015–2016-os szezonjából. A szurkolóknak ezt követően legkevesebb öt hónapig várniuk kell az újabb hokimeccsre. Már csak ez is egy ok, hogy a jégkorong szerelmesei ott legyenek a csarnokban.

Március 24., csütörtök, 18:30: Progym SK–Sportul Studentesc. Március 25., péntek, 17:30: Progym SK–Sportul Studentesc. Március 26., szombat, 10:30 Progym SK–Sportul Studentesc.

Ez a három alkalom van még hátra ebből az évből, amikor a gyergyói hokicsapat pályára lép. Hogy több legyen, az teljességgel elfogadhatatlan, a Sportult hátrafele korcsolyázva is verni kell.
A tét nem mondható nagynak, a Progym–Sportul párharc győztese az ötödik helyet szerzi meg a bajnokságban. Ezen a három meccsen láthatjuk utoljára a gyergyói csapatot jelenlegi összeállításában. Máris hiányos lesz a keret, hiszen Kosztromin, Blagoj és Khalimov már egy ideje hazautaztak, és valószínűleg nem is lesznek többé Progym-játékosok. De ne a távozókról beszéljünk. Sokkal fontosabb ennél, hogy kik maradnak, kik alkotják jövőre a piros-fehér együttest.

Ez a három meccs ebből a szemszögből nézve nem egy rosszul sikerült szezon zárása, hanem a következő év előkészítése kell legyen. Ezért bízunk benne, hogy megfelelő jégidőt kapnak a fiatal játékosok, de azt is várjuk, hogy több rácsos fejvédőben játszó hokist is lássunk, azokat, akik még tizenévesek, és most kopogtatnak a felnőtt csapat kapuján.

Hajrá Progym!

Kérem ossza meg ismerőseivel: