Szonátaest Gyergyóremetén

Az V. Zenei Évad veszi kezdetét

szonata-573x800A 2017-es 2018-as Zenei Évad immár az ötödik alkalommal veszi kezdetét, mely minőségi zenehallgatást biztosít a község lakói számára. Az idei évad az újonnan vásárolt August Förster koncertzongora és az új fúvós hangszerpark adta lehetőségekre épül, mely változatos koncerteket ígér.

Az első koncert november 5-én lesz egy Szonáta est, melyre a vendégművészek Kolozsvárról és Marosvásárhelyről érkeznek hozzánk.

Műsoron: Franz Schubert és Johannes Brahms szonáták.
Előadók: Bartha Lajos – hegedű, Lokodi Káróly – hegedű, Kostyák Előd – cselló, Bordos Nagy Kinga – zongora, Munkácsi Dóra – zongora.
Időpont: 2017. November 5., vasárnap 18:00 óra.
Helyszín: Balás Gábor Művelődési Ház, Gyergyóremete.
Támogató: Gyergyóremete Polgármesteri Hivatala.
Belépő: Felnőtt 10 lej, gyerek, nyugdíjas 5 lej. Érvényes a 2017–2018. Zenei Évad Bérlet.

A második koncert december elején lesz ahol fellép az Amabile Trió. A harmadik koncert a karácsonyváró gyerekkoncert lesz, mely harmadik alkalommal kerül megszervezésre az ifjúsági fúvószenekar és a Fráter György Általános iskola kórusa együttműködésében. A negyedik koncerten Szőcs Botond fiatal zongoraművész szóló zongorakoncertjére kerül sor. A zárókoncerten Fülep Márk fuvolaművész látogat el hozzánk Budapestről.

Érdemes lesz tehát az idei évadban is koncertet látogatni és bízunk benne, hogy mindenki talál kedvére valót. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

A Zenei Évadra bérletek vásárolhatóak.

Bérletárak:

Családi bérlet: 50 lej
Felnőtt bérlet: 30 lej
Gyerek- és nyugdíjasbérlet: 20 lej

Bérletet Portik-Bakai Ádámnál, a művelődési ház igazgatójánál lehet jegyeztetni.

Kérem ossza meg ismerőseivel: