Tavaszi képzéssorozat

Újabb tanfolyamokat tart a Caritas Vidékfejlesztés


A Tavaszi képzéssorozat újabb állomásához érkezett a Caritas Vidékfejlesztés!

Az áprilisi nagyszabású képzéssorozatunk kiegészítéseként újabb tanfolyamokat tartunk május végén, június elején.

A tavaszi képzéssorozatunk eddig nagy sikerrel bírt, a rengeteg pozitív visszajelzés ad erőt, biztatást, hogy tovább folytassuk az elkezdett munkát, újabb kaput nyissunk meg a gazdák számára, ami a külföldi, jól bevált svájci módszerek megismerését illeti.

Május végén Koni Gmünder és Röbi Weber látogat el hozzánk. Ők takarmányozás, takarmánykészítés témakörben tartanak képzést. Hallhatunk a gépek beállításáról, a vágási magasság beállításáról, továbbá a széna megfelelő tárolását is megmutatják az érdeklődők számára.

2017 TV takarmanyozas

Újra tart kezdő sajtkészítő képzést Konrad Suter sajtmester. A képzés során megismerkedhetünk a svájci módszerekkel, hallhatunk a tejhigiénia fontosságáról, illetve megtanulhatjuk, hogyan érleljük, tároljuk a már elkészített sajtjainkat. A képzés ára 300 RON, amely ebédet és sajtkóstolást is tartalmaz.

TV sajt kepzes 2017(1)

Kerttervezést, konyhakert kialakításának lehetőségeit, palánták, magvak ültetési idejéről és sok egyéb hasznos kertészkedési tanácsokkal látjuk el azon résztvevőket, akik ellátogatnak a gyógy-, fűszer-, aromanövény, illetve háztáji kertészkedés képzésünkre.

TV gyogynoveny kepzes

Mindenkit szeretettel vár a Caritas Vidékfejlesztés csapata!

Kérem ossza meg ismerőseivel: