The Pinwheels

YourLivingRoom
szeptember 18., péntek 22:00 óra

A marosvásárhelyi zenei paletta egyik legfrissebb és talán egyik legígéretesebb csapata a The Pinwheels. A formáció 2014-ben alakult, de tagjai tapasztalatának köszönhetően hamar felkeltette az underground zene kedvelőinek figyelmét. Az együttes tagjai több ismertebb vásárhelyi zenekarban gyűjtöttek tapasztalatot. A formáció 2014-ben alakult, tagjai több ismertebb vásárhelyi zenekarban gyűjtöttek tapasztalatot. Ezek közé tartozik a Félszigeten is fellépő Votska, vagy az AC/DC és Metallica tribute koncerteket játszó Vírus is.

Iris Danciu (ének), Cristian Ionescu (szólógitár), István Attila (ritmusgitár), Kusztos Dávid (basszusgitár), Madarász Barna (dob) felállású zenekar stílusa különböző, rockabilly, alternatív, punk-rock vagy akár jazz elemekre vezethető vissza, de elmondásuk szerint inkább spicy rock’n’roll.

Rövid idő alatt a csapatnak sikerült stúdióba vonulnia és felvenni egy nagylemeznyi anyagot, illetve sikerült leforgatni az első videoklipjüket, a The Ballad of Freddy the Bartender című számra.

pinwheels1

Nagy bulira számithatunk!!!

Kérem ossza meg ismerőseivel: