Tiberius Kvartett

Az Ambrus Éva és a Bálint Ákos komolyzenei bérlet negyedik koncertjére február 10-én, kedden 19 órától kerül sor a Gyergyószentmiklósi Művelődési Ház nagytermében.

A Tiberius Kvartett elvégezte a Holland Vonósnégyes Akadémiát is a lehető legmagasabb pontszámmal. A vonósnégyes Ausztriában (2004) elnyerte az Erste Wiener Klassik Preist. Minden év novemberében a kvartett Marosvásárhelyen megrendezi a Tiberius Hét elnevezésű Nemzetközi Kamarazene Fesztivált, amely egyedülálló nemcsak Romániában, hanem Kelet-Európában is. Akkor a hét minden napján kamarazene-hangversenyekre kerül sor neves belföldi és külföldi kamaraegyüttesek előadásában. A vonósnégyes 2008 áprilisában teljes normával megkapta a Marosvásárhelyi Filharmónia Állami Vonósnégyese statútumot. Repertoárja főként Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert és Brahms műveiből áll.

A zenekar tagjai:

Molnár Tibor – I. hegedű

Lokodi Károly – II. hegedű

Molnár József – brácsa

Zágoni Előd – cselló

Műsoron:

Mozart : B-dur vonósnégyes KV 172

Mozart : d-moll vonósnégyes KV 173

Haydn : D-dur vonósnégyes op. 76 nr. 5

Jegyek a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában válthatók munkanapokon 9–16 óra között. A koncertre érvényesek az Ambrus Éva, Bálint Ákos komolyzenei bérletek.

Jegyek ára: felnőtteknek 12 lej, szakmabelieknek, diákoknak, nyugdíjasoknak és vidékieknek 10 lej. Sic Card-dal rendelkező diákoknak a jegy ára 8 lej.

Jegyrendelés a 0266/361.992-es telefonszámon.

Mindenkit szeretettel várunk!

tiberiustv_kisujsag_cover

Kérem ossza meg ismerőseivel: