Tisztújítás a Néppárt gyergyószentmiklósi szervezetében

A párt február 26-án tartotta meg tisztújító közgyűlését

Február 26-án tartotta tisztújító közgyűlését az Erdélyi Magyar Néppárt gyergyószentmiklósi szervezete. A jó hangulatú tanácskozás helyszíne a helyi Demokrácia Központ volt.

A jelenlevőket Tőkés Lehel széki elnök köszöntötte, aki üdvözölte, hogy kialakulóban van egy új csapat, mely tenni szeretne a városért. Kiemelte, hogy nemsokára útjára indítanak egy a várost átölelő lakossági konzultációt, mellyel fel szeretnék mérni a város valós problémáit.

A tisztújítások rendjén a jelenlevők elnöknek Ádám Attilát, alelnököknek Boda István Károlyt, Brassai Csabát és Minier Évát választották.

Ádám Attila frissen megválasztott elnök kiemelte, hogy a későbbiekben még nagyobb intenzitással folytatják a városban közel két éve indított és sikeresen működő ingyenes jogi tanácsadást, ezzel is szorosabbá téve a lakóssággal a kapcsolatot.

Az közgyűlés ezt követően rangsorolta a küldötteit a március 11-én sorra kerülő Hargita megyei küldöttgyűlésre, valamint március 23-án sorra kerülő Országos Küldöttgyűlésre.

Az Erdélyi Magyar Néppárt gyergyószentmiklósi szervezete

Kérem ossza meg ismerőseivel: