Töltse ki a kérdőívet!

Elkészült a Hargita megye általános fejlesztési stratégiája a  2015–2020-as időszakra című dokumentum tervezete, így megkezdődhet annak társadalmi egyeztetése. A stratégia  a Regional Consulting & Management Rt. és a Romactiv Business Consulting Kft. közös munkája, amelyet Hargita Megye Tanácsával partnerségben végzett el. A dokumentum 2015 decembere és 2016 augusztusa között készült, munkacsoportok, szakmai és társadalmi szervezetek bevonásával.

Hargita Megye Tanácsa várja mindenkitől az észrevételeket, javaslatokat, ezeket az alábbi kérdőív kitöltésével tehetik meg:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewczMgsRTtKRBu0mdJnFRHT6sLSAk4F_x3ukLl0tE-t7FNyA/viewform?c=0&w=1

A megyei tanács ugyanakkor konzultációsorozatot szervez ebben a témában a megye négy térségében: az udvarhelyszéki fórum szeptember 28-án 16 órától lesz Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalában, az északi térségi szeptember 29-én 10 órától Maroshévíz Polgármesteri Hivatalában, a Csík-térségi szeptember 29-én 15 órától a megyeházán, a Gyergyó-térségi pedig szeptember 30-án 15 órától Gyergyószentmiklós Polgármesteri Hivatalában.

A stratégia megtekinthető ezen a linken, összefoglalója pedig itt.

Kérem ossza meg ismerőseivel: