Top Dogs – vizsgaelőadás

A Figuránál április 11-12-én, szombaton és vasárnap este 7 órától kerül bemutatásra a Babeș – Bolyai Tudományegyetem harmadéves színművészet szakos diákjainak vizsgaelőadása, Bíró József és Botos Bálint rendezésében Urs Widmer Top Dogs című darabja.A dráma olyan multinacionális cégek menedzsereit, ex nagy kutyáit mutatja be, akik kiégtek, megszűnt a munkahelyük és kicsúszott a talaj a lábuk alól.
Az újrakezdésben és munkakeresésben egy közvetítőcég segít nekik, a New Challenge Company. Megjelenés-tanácsadás, testbeszéd-fejlesztés, személyiség tesztek, pszichológiai szaktanácsadás – minden a legtudományosabb keretek között történik.
Az előadásban nem csupán a szereplők belső harcai, szánalmas képmutatása, frusztrációi kerülnek bemutatásra, hanem a groteszk elidegenítés és a szituációk felületességét is leleplező poénok. 

topdogs_kisujsag_cover

 

A produkció szereplői (köztük két gyergyószentmiklósi színészhallgatóval, Árus Péterrel és Fodor Alain Leonarddal) a Figura Übüség című előadásából lehetnek ismerősek a gyergyói közönségnek. 

2015. ÁPRILIS 11., SZOMBAT, 19.00
2015. ÁPRILIS 12., VASÁRNAP, 19.00

@ Figura Stúdió Színház, Bocsárdi Angi Gabriella Stúdióterem
Információk és helyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Kérem ossza meg ismerőseivel: