Torkos Csütörtök a Rozmaring Vendéglőben

Február 11-én ismét leszTorkos Csütörtök, a várva várt nap, amikor mindenki fél áron próbálhatja ki a székely, a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. Kiváló alkalom ez arra, hogy a vendéglőbe járók fél áron keressenek maguknak új törzshelyet, vagy visszatérjenek kedvenc vendéglőik egyikébe és ott fedezzenek fel új ízeket. A résztvevő éttermek ezen a napon ugyanis 50% kedvezményt adnak az elfogyasztott ételekre.

torkos_csutortok1

A Torkos Csütörtök a farsang különleges napjainak egyike, mely valaha része volt a magyar népszokásoknak is. Lényege, hogy – a közelgő nagyböjt előtt – ezen a napon bőségesen fogyasztottak zsírban gazdag, és egyben a farsangi időszakhoz kötődő ételeket, valamint megengedett volt a szokásosnál mohóbban, torkosabban étkezni.

A gyergyószentmiklósiak is részesei lehetnek a Torkos Csütörtöknek hiszen a Rozmaring Vendéglő élő zenével és finom falatokkal várja a torkoskodni kívánó vendégeket, akik fél áron fogyaszthatják a kedvükre való fogásokat.

rozmaring

A kedvezmény a rendelkezésre álló készlet erejéig tart!

Asztalfoglalás a 0266/364.888-as telefonszámon, vagy a Rozmaring Vendéglő Facebook-oldalán.

Kérem ossza meg ismerőseivel: